Vegansk Sashimi
Upptäck den nya trenden: Vegansk fisk!
Veganska alternativ till fisken i sashimi är efterlängtade i matvärlden. Vegansk sashimi är ett innovativt alternativ för lax och tonfisk, och är både soja- och glutenfritt. Vår veganska sashimi består av Omega 3-rika oljor (linfrö och raps), tapiokastärkelse och glukos från tång. Allt för att efterlikna fiskens speciella struktur, smak, konsistens och utseende så bra det går. Vegansk lax och tonfisk skiljer sig inte från riktig fisk när det gäller utseende, konsistens och smak.
Köp vegansk lax & vegansk tonfisk för en bättre framtid
Veganism är en ständigt växande livsåskådning, och allt fler får upp ögonen för växtbaserad kost som alternativ till animaliska matprodukter. Oavsett om det är av miljöskäl eller för att äta mer hälsosamt är vegansk mat här för att stanna. Här på Pong Market hittar du förutom vegansk sashimi och vegansk fisk ett brett utbud av veganska produkter.
Vad är tapiokastärkelse?
Tapiokamjöl eller -stärkelse är ett 100 % naturligt glutenfritt mjöl som tillverkas av kassavarot. Tapiokamjöl är fint, lätt och mjukt, och kan användas som förtjockningsmedel för soppor och såser, eller som ersättning för mjöl i olika efterrätter och bakverk. Av tapiokastärkelse görs också tapiokapärlor, som används i den populära drycken Bubble tea eller Boba.