• Fri leverans till butik
  • Över 800:- Fri hemleverans inom Stockholm Tullarna
  • DHL Frakt övriga Sverige

Veganska dumplings med spenat och tofu

 Veganska dumplings med spenat och tofu! 🥟

Ingredienser:

• Vegandeg •
2dl vetemjöl
2dl potatismjöl
1,5 dl kokande spenat saft
• Fyllning •
400g spenat
400g tofu
200g bambuskott
3 msk vegansk ostronsås
1 tsk socker
1 tsk salt

 Så här gör du!

1. Blanda mjöl och spenat saft i en matberedare. Knåda i fem minuter tills degen är smidig. Skär ut 20 små runda formar och kavla ut degen tunt

2. Skär tofun i små bitar och finhacka grönsakerna. Hetta upp matoljan i woken, lägg sedan i tofu och tillsätt sedan övriga ingredienser i woken

3. Fyll sen varje degform med ungefär en tesked av fyllningen och forma till små knyten

4. Ånga dumplings10 minuter i bambukorg

Servera med chiliolja och kinesisk soja vinäger

 

Lägg till inköpslista

Liknande recept! :)

Dumplings med räkor och fläsk

Dumplings med räkor och fläsk

Läs mer
Veganska dumplings med tryffel och skogschampinjon

Veganska dumplings med tryffel och skogschampinjon

Läs mer
Vegansk dumplings med spenat och tofu

Vegansk dumplings med spenat och tofu

Läs mer
Dumplings med kyckling, ingefära och bambuskott

Dumplings med kyckling, ingefära och bambuskott

Läs mer
Veganska dumplings med spenat och gräslök

Veganska dumplings med spenat och gräslök

Läs mer

Testa liknande produkt