• Fri leverans till butik
  • Över 800:- Fri hemleverans inom Stockholm Tullarna
  • DHL Frakt övriga Sverige

Veganska dumplings med spenat och gräslök

 Veganska dumplings med spenat och gräslök! 🥟

Ingredienser:

• Vegandeg •
2dl vetemjöl
2dl potatismjöl
1,5 dl kokande vatten
• Fyllning •
400g spenat
400g tofu
200g bambuskott
100g gräslök
3 msk vegansk ostronsås
1 tsk socker

 Så här gör du!

1. Blanda mjöl och vatten i en matberedare. Knåda i fem minuter tills degen är smidig. Skär ut 20 små runda formar och kavla ut degen tunt

2. Skär tofun i små bitar och finhacka grönsakerna. Hetta upp matoljan i woken, lägg sedan i tofu och tillsätt sedan övriga ingredienser i woken

3. Fyll sen varje degform med ungefär en tesked av fyllningen och forma till små knyten

4. Ånga dumplings10 minuter i bambukorg

Servera med chiliolja och kinesisk soja vinäger

 

Lägg till inköpslista

Liknande recept! :)

Testa liknande produkt