Kan vi leverera hem till dig? Prova ditt postnummer

  • Fri leverans till butik
  • Över 1000:- Fri hemleverans inom tullarna Stockholm
  • DHL Frakt övriga Sverige

Intergritetspolicy

Personuppgifterna som vi samlar in om dig och behandlar kan komma från Pong Markets webbplats samt sociala medier så som våra appar, elektronisk post, SMS och andra elektroniska meddelanden, medlemskap hos oss, samtal till kundtjänst, butiker, tryckta och digitala registreringsblanketter för till exempel tävlingar, kampanjer, evenemang m.m. Även från allmänt tillgänglig information från sociala nätverk och andra publika källor. Vilken information vi samlar in om dig beror på vilken/vilka av våra tjänster du använder.


Med hänvisning till lag avser vi nedan Dataskyddsförordningen, GDPR, och annan gällande svensk dataskyddslagstiftning.

 

 

De här uppgifterna samlar vi in

Allmänt

Vi samlar in personliga kontaktuppgifter som personnummer, namn, postadress, e-postadress, information på sociala nätverk eller telefonnummer. Det kan också vara andra uppgifter som behövs för att ge dig åtkomst till din specifika kontoprofil, som inloggningsnamn/e-postadress, skärmnamn, oåterkalleliga lösenord eller säkerhetsfrågor och svar och demografiska uppgifter som födelsedatum samt geografisk plats (till exempel postnummeradress).

Pong Market behandlar i förekommande fall ditt personnummer för att kunna säkerställa din identitet, verifiera ditt BankID och uppdatera din postadress så att bland annat att bonuscheckar inte hamnar i fel händer.

 

Tekniska uppgifter
Uppgifter om teknisk utrustning som du använder för att koppla upp dig till vår webplats, som IP-adressen till din dator eller enhet, typ av operativsystem samt webbläsartyp och version. Om du kopplar upp dig till vår webbplats eller app med en smartphone eller annan mobil enhet kan vi också samla in uppgifter om telefonens unika ID, annonserings-ID, geografisk plats och liknande data.

 

Uppgifter om användning av webbplats
När du besöker eller interagerar med våra webbplats, inklusive vår chattfunktion, shopping, eller nyhetsbrev använder vi automatisk datainsamlingsteknik för att samla in vissa uppgifter om dina aktiviteter. Det omfattar information om vilka länkar du klickar på, vilka sidor eller vilket innehåll du tittar på och hur länge samt annan liknande information och statistik om dina besök, till exempel responstider till innehåll, filhämtningsfel och besökslängd på vissa sidor. Denna information hämtas in automatiskt med hjälp av cookies (webbläsarcookies, flashcookies) och webbsignaler samt med hjälp av spårningstjänster från tredje part. Läs mer under Anpassa dina personuppgifter och Cookies/liknande teknologier.

 

Konsumentfeedback
Information som du frivilligt lämnar oss om dina erfarenheter av våra produkter och tjänster.

 

Konsumentens innehåll och information i sociala nätverk
Innehåll som du skapar och sedan delar med oss genom att ladda upp det till vår webplats eller appar på sociala nätverk som Facebook. Det kan vara fotografier, videoklipp, personliga berättelser eller annat. Vi kan samla in och publicera konsumentens innehåll i samband med en lång rad aktiviteter, inklusive tävlingar och andra kampanjer, webbcommunity- och konsumentaktiviteter samt medverkan i tredje parts sociala nätverk.

 

Betalningsuppgifter och ekonomisk information
Här gäller all information som vi behöver för att slutföra en beställning eller som du använder för att göra ett köp, till exempel betal- eller kreditkortsuppgifter (kortinnehavarens namn, kortnummer, sista giltighetsdag) eller andra former av betalningar. Vi har själva inte tillgång till bankuppgifter såsom kreditkortsuppgifter, utan de handhas av anslutna bankleverantörer. Oavsett metod hanterar vi betalningsinformation och ekonomiska uppgifter på ett sätt som överensstämmer med gällande lagar och standarder som till exempel PCI DSS.

 

Orderuppfyllelse
Vi använder dina personuppgifter för att bearbeta och leverera dina beställningar, informera dig om status för din beställning, kontrollera adresser, verifiera din identitet och andra bedrägeriförebyggande aktiviteter. Det innebär att vi använder vissa personliga kontaktuppgifter och betalningsinformation.

Rättslig grund: Fullgörande av avtal

 

Kundtjänst
När vi svarar på förfrågningar och andra ärenden hämtar vi oftast de kontaktuppgifter och den information (som orderstatus, tekniska problem, frågor eller klagomål om produkter, allmänna frågor) som vi behöver för att lösa frågan.

Rättslig grund: Fullgörande av avtal (kundfrågor) och berättigat intresse (övrigt)

 

Tävlingar, marknadsföring och andra kampanjer
Vi använder dina personuppgifter för att ge dig information om varor eller tjänster (som marknadsföringsmaterial, kampanjer eller erbjudanden). Det kan vara genom e-post, annonser, SMS och postala utskick i den omfattning som gällande lagstiftning tillåter. Denna användning av dina personuppgifter för marknadsföringsändmål kan också bli föremål för s.k. profilering. En del av våra kampanjer kan genomföras på tredje parts webbplatser och/eller i sociala nätverk. 

Rättslig grund: Berättigat intresse (icke-medlem) samt fullgörande av avtal om medlemskap (medlem)

 

Sociala nätverk
För att skicka dig annonser och kommunicera med dig i sociala nätverk använder vi dina personuppgifter när du interagerar med funktioner i tredje parts sociala nätverk, som till exempel ”gilla”-funktioner. Du kan ta reda på mer om de funktionerna och vilka profiluppgifter vi kan få om dig, plus hur du gör för att undvika att lämna ut uppgifterna genom att läsa igenom det sociala nätverkets integritetspolicy.

Rättslig grund: Berättigat intresse (icke-medlem) och fullgörande av avtal om medlemskap (medlem)

 

Medlem hos Pong Market
Om du är medlem hos Pong Market använder vi dina personuppgifter för att skapa och hantera medlemskonton, t.ex. för att ge behörighet att logga in, säkerställa medlemmens identitet, ge möjlighet att följa orderhistorik, spara inställningar, registrera och beräkna bonuspoäng, administrera bonuscheckar, analysera ditt beteende för att använda som underlag för att förse dig med riktade och relevanta marknadsföringserbjudanden, förmåner och rabatter, produktinformation, inbjudningar till event m.m, s.k. profilering.

Rättslig grund: Fullgörande av avtal om medlemskap

 

 

Så här skyddas dina personuppgifter

Lagringstid
I enlighet med gällande lagstiftning använder vi dina personuppgifter endast under så lång tid som krävs för att uppfylla de syften för vilka dina personuppgifter samlats in eller för att iaktta tillämpliga rättsliga krav.

 

Personer som har tillgång till dina personuppgifter
Dina personuppgifter behandlas endast av behörig personal vid utförandet av deras arbetsuppgifter och beroende på de ändamål för vilka dina personliga uppgifter har samlats in (personalen på kundtjänst har bland annat tillgång till dina uppgifter i kundregistret).

 

Åtgärder i driftsmiljöer

Vi lagrar dina personuppgifter i driftsmiljöer som använder lämpliga säkerhetsåtgärder för att förhindra obehörig åtkomst. Vi följer rimliga standarder för skydd av personuppgifter. Överföring av information via internet är tyvärr inte helt säker. Skulle vi upptäcka integritetsbrott meddelar Pong Market Datainspektionen och de berörda kunderna där så krävs enligt lag.

 

Åtgärder från dig

Det är viktigt att du själv också medverkar i att hålla dina personuppgifter säkra och trygga. Tänk till exempel på att välja ett lösenord som är svårt att lista ut för andra. Avslöja aldrig lösenordet för någon. Det är du som är ansvarig för att hålla lösenordet hemligt och för all användning av ditt konto. Om du använder en delad eller publik dator måste du se till att dina användaruppgifter inte sparas på datorn. Var noga med att logga ut från kontot varje gång du lämnar datorn. Använd dig också av de sekretessinställningar eller kontroller vi tillhandahåller på vår webbplats eller i vår app.

 

 Ändring och borttagning av personuppgifter samt dataportabilitet
På sätt och begränsat till vad som föreskrivs i lag kan du begära borttagning, rättelse eller ändring av dina personuppgifter, neka till behandling av dina personuppgifter, begränsa användning och utlämnande av personuppgifter, få överfört (porterat) de personuppgifter du lämnat till oss och återkalla eventuella samtycken till behandling av dina personuppgifter. Observera att i vissa fall kan vi inte ta bort dina personuppgifter utan att samtidigt ta bort ditt användarkonto. Det kan krävas att vi behåller en del av dina personuppgifter efter att du begärt borttagning för att uppfylla våra skyldigheter enligt lag eller avtal. Det kan också vara tillåtet enligt gällande lag att vi behåller vissa personuppgifter för att tillgodose våra affärsbehov. Våra registrerade kunder måste kunna styrka sin identitet (till exempel inloggningsnamn/e-postadress, lösenord) innan de får tillgång till sin kontoinformation och kan göra ändringar. Detta hjälper oss att förhindra obehörig åtkomst till ditt konto. Observera att alla uppgifter som lämnas till oss behandlas i enlighet med gällande lagstiftning och i den utsträckning lagen tillåter.

 

 

Ändringar och klagomål

 

Ändringar/justeringar i policyn 
Pong Market har rätt att göra ändringar i integritetspolicyn. Om några väsentliga ändringar görs i integritetspolicyn informerar vi om detta.

 

Klagomål
Om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med gällande regelverk ber vi dig att snarast kontakta oss. Du har möjlighet att vända dig till Datainspektionen om du har klagomål på vår personuppgiftsbehandling.

 

 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill lämna synpunkter på policyn och våra sekretessrutiner, kontakta oss på info@pongmarket.se

 

 

 

Kan vi leverera hem till dig?

Skriv in ditt postnummer och se om vi kan leverera direkt hem till din dörr.

Postnummer

Vi levererar inte till ditt postnummer.

Typiskt! Vi har tyvärr inte möjlighet att levererar hem till din dörr i dagsläget. Men du kan alltid beställa torr varor och få dem levererat med DHL till en servicepoint nära dig.

Grattis. Vi levererar till ditt postnummer
  • Normal leveranstid är 0-2 arbetsdagar.
  • Gratis leverans vid order över 1000:-
  • Normal leveranstid är 0-2 arbetsdagar.
  • Gratis leverans vid order över 1000:-
  • Normal leveranstid är 0-2 arbetsdagar.
  • Gratis leverans vid order över 1000:-
  • Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar.
  • Gratis leveransavgift för order över 1500:-
  • Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar.
  • Gratis leveransavgift för order över 1500:-
  • Leverans sker måndagar, lördagar & söndagar.
  • Gratis leveransavgift för order över 1500:-
  • Leverans sker måndagar, lördagar & söndagar.
  • Gratis leveransavgift för order över 1500:-
  • Leverans sker söndagar. Stopptid är fredagar klockan 08:00
    Order efter denna tid levereras söndag veckan efter.
  • Gratis leveransavgift för order över 1500:-
  • Vi levererar inte FRYS varor till detta postnummer.
  • Leverans sker tisdagar. Stopptid är fredag klockan 08:00
    Order efter denna tid levereras tisdag veckan efter.
  • Gratis leveransavgift för order över 1500:-
  • Leverans sker söndagar. Stopptid är torsdag klockan 10:00
    Order efter denna tid levereras söndag veckan efter.
  • Gratis leveransavgift för order över 1500:-
  • Leverans sker måndagar, onsdagar & fredagar. 
  • Gratis leveransavgift för order över 1000:-